Előfizetői tartalom

300 felett is járt az euró Matolcsy szavai után

Portfolio
Egy napig tartó kvázi mozdulatlanság után ma délelõtt átmenetileg 300 közelében járt az euró, azaz kéthavi mélypontra bukott a forint. Majd az összességében jó magyar kötvényaukciós eredmények és a kedvezõ külpiaci hangulat erősödést váltott ki, de délután újabb gyengülési hullám indult, ami egybeesett Matolcsy György beszédével. Az amerikai Hálaadás miatti szünnap hatására ma várhatóan csak alacsonyabb kereskedési aktivitás és enyhébb piaci elmozdulások lesznek a fõbb devizapiacokon sok befektetõ piacról távolléte miatt.

2013. november 28. 20:48 Megosztás 300 felett is járt az euró Este hat óra kürül a forint euróval szembeni jegyzése a fontos, lélektani határként értékelt 300-as szintet is átlépte, ezután azonban valamelyest visszaerősödött a hazai fizetőeszköz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés