Előfizetői tartalom

A kérdés, hogy mikor fogy el a piac türelme Magyarországgal szemben

Portfolio
A tárgyalásokat övező bizonytalanság nem tesz jót az árfolyamnak, és amíg ez ügyben nincs előrelépés, addig maradhat a jelenlegi gyenge, vagy az újabb rekordokat döntően gyenge árfolyam. Kérdés, hogy mikor fogy el a piac türelme, ha mégsem sikerülne megegyezni - írja devizapiaci kommentárjában Bámli Károly, a Commerzbank treasury sales munkatársa.

EUR/HUF (313,80 - 316,20): Az év utolsó napja is izgalmasra sikeredett. Az alapvetően csendesnek, már-már unalmasnak induló napot a mind belföldről, mind külföldről sokat kritizált jegybanktörvény szavazása rázta fel. Mivel az IMF-EU tárgyalások megszakadásának egyik oka éppen ez a törvény tervezett volt, annak elfogadása után az addig a 310-311-es sávban tartózkodó árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés