Előfizetői tartalom

Az IMF és a piac is nagyon várja a szerkezeti reformokat

Portfolio
A kívánatos, középtávon fenntartható makropályához továbbra is komoly, mélyreható strukturális változtatásokra lenne szükség - idézi az IMF tegnap megjelent országjelentését Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa, aki egyúttal arra is emlékeztet, hogy ebbe az irányba tett lépések lesznek a már többször emlegetett február végi reformok.

EUR/HUF (268,40 - 270,90): A csütörtök este közzétett IMF országjelentésben mérsékelt GDP növekedéssel, és enyhén csökkenő inflációval számolnak. A tavalyi évre 1,1 százalékos GDP növekedés 2011-ben 2,8 százalékra gyorsulhat, míg a 2010-es infláció 4,9 százalékos értéke 4,1 százalékra csökkenhet. A 80%-os GDP-arányos eladósodottság 70% alá mérséklődhet a magánnyugdíjpénztári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés