Előfizetői tartalom

Nem sokat segített a forinton a sikeres kibocsátás

Portfolio
A ma délelõtti nemzetközi befektetõi hangulatromlásnak pillanatok alatt véget vetett az orosz elnök azon jelzése, miszerint nem szeretnék "feldarabolni" Ukrajnát, azaz csökkent az orosz-ukrán katonai összecsapás esélye. A fejleményekre a részvényindexek jelentõsen emelkedtek, a kockázati étvágy tehát visszatért a világba. Ez már eleve segítette a forintot, az pedig kissé tovább lökött rajta, hogy kora délután elindult a magyar állam dollárkötvény-kibocsátása. Ez végül sikeres lett, de az árazásról megjelent információk már nem erősítették tovább az euróval szemben egyébként bő egyhetes csúcson lévő forintot.

2014. március 18. 20:24 Megosztás Alig mozdult a forint Az esti órákban már nem mozdult érdemben az euró-forint kurzus, a jegyzések 310,7 közelében oldalaznak. 2014. március 18. 17:25 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés