Előfizetői tartalom

Elmaradt a forint újabb csúcsdöntése

Portfolio
Ma reggel újabb háromhavi csúcsra ért a forint az euróval szemben 304 közelében, de innen sorozatban harmadszorra is határozottan visszapattant az árfolyam, így a 7 éves forintgyengülési trendvonalat még nem törte le a kurzus. Az, hogy a forint erősödési kísérletei elakadnak, a görögök eurózóna-tagságával kapcsolatos bizonytalansággal is összefügg, hiszen a mai Eurócsoport találkozó előtt az EKB háza tájáról is nyugtalanító információ érkezett. A pénzügyi csúcs péntek este kezdődik Brüsszelben, így a késő esti, illetve hétfői ármozgásokat akár jelentősen is befolyásolhatják az eredmények.

2015. február 20. 20:40 Megosztás Erősödik a forint A forint az esti órákban erősödni tudott, így jelenleg az euróval szembeni jegyzések 305 közelében járnak (három havi forintcsúcs), míg a dollárral szembeni jegyzések 267,5 közelében tartózkodnak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés