Előfizetői tartalom

Ez a kulcsszint a forintnál

Portfolio
A 308,5-ös szint rendkívül fontos a forint euróval szembeni árfolyama szempontjából, hiszen tavaly március végén innen fordult az erősödés irányába. Amennyiben ezen is áttolnák felfelé az árfolyamot és lenne még momentum az emelkedésre, akkor a kerek (pszichológiai szempontból fontos) 310-es szint következhet, majd a 313 körüli szint.

Utóbbi egy technikai ellenállást jelent, illetve a 2012 elejétől nyaráig tartó forint erősödés 76,4%-os Fibonacci korrekciós szintje is ide esik. Amennyiben még tovább esne a forint, akkor a 317,7 körüli korábbi történtlmi forintmélypont, majd esetleg s 324-es szint kerülhet a figyelem középpontjába.A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés