Előfizetői tartalom

Féléves mélypontról jött vissza a forint

Portfolio
Az ukrán és izraeli fejlemények csütörtök estére jelentős nemzetközi befektetői hangulatromlást okoztak és ma is inkább csak az amerikai piacokon volt javulás, de a forint reggel óta fokozatosan erősödni tudott. Ez segített abban, hogy a dollárral szemben a féléves mélypontot jelentő 230,3-ról vissza tudjon erősödni. Az euróval szemben péntek kora este újra 310 alá jutott a magyar fizetőeszköz, miközben az állampapírok másodpiacán mérsékelt hozamcsökkenés alakult ki.

2014. július 18. 17:15 Megosztás Nap végéig folytatódott a forinterősödés Míg az európai részvénypiacokon egész nap fennmaradt a borongós hangulat, az amerikai indexek vissza tudtak kapaszkodni, és ez (ill. az orosz piaci esések enyhülése) valószínűleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés