Előfizetői tartalom

Hétfőn megtépték a forintot

Portfolio
Határozott erősödés látszott hétfőn a forint piacán, aminek köszönhetően 300 alá kerültünk az euróval szemben. Emellett a tőkepiaci hangulat is remekül alakult, mivel a görögökkel kapcsolatos aggodalmak enyhültek a hétvégi IMF-közgyűlést követően. A vezető európai részvényindexek újra erőre kaptak és ez láthatóan a régiós devizákat - köztük a forintot - is erősíteni kezdte. A lengyel zloty például 3,5 éves csúcsra ment a hirtelen erősödés következtében.

2015. április 20. 17:37 Megosztás Idáig jutottunk hétfőn A délután folyamán már alábbhagyott az erősödés a forint piacán, az euróval szembeni jegyzések végül 299 közelébe tértek vissza. Ez napon belül ugyanakkor továbbra is jelentős, 0,75...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés