Előfizetői tartalom

Heti mélyponton tér pihenőre a forint

Portfolio
Pénteken többszöri hirtelen irányváltások mellett, a török líra napon belüli mozgását követve intenzíven gyengült a forint és nap végén 311,5-nél heti mélyponton (illetve közel kéthetes mélyponton) tér hétvégi pihenőre az euróval szemben. Közben a kínai lassulással és a vegyes amerikai tőzsdei gyorsjelentésekkel kapcsolatos aggodalmak miatt határozottan romlott a fejlett részvénypiaci hangulat, ez is nyomaszthatta a forintot. Közben az állampapírok másodpiacán ma is mérsékelt hozamemelkedés bontakozott ki.

2015. július 24. 17:27 Megosztás Heti mélyponton tér pihenőre a forint A délután második felében sem enyhült az eladói nyomás a forint piacán: az euróval szembeni jegyzések újra 311,5-ig visszaemelkedtek, ami nemcsak ennek a hétnek a leggyengébb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés