Előfizetői tartalom

Idei csúcsára ugrott estére a "világelső" forint

Portfolio
Hullámzó kereskedés jellemezte a forintpiac mai napját, amelynek végére idei csúcsára ugrott a magyar fizetõeszköz a vezetõ devizákkal szemben, sõt nemcsak idei, hanem egy-másfél hónapos csúcsról is beszélhetünk. Tavaly december vége óta az euróval szemben a forint nyújtotta a legjobb teljesítményt az összes feltörekvõ piaci deviza közül.Fontosabb részletek Reggel még újra megpróbálkozott a 294-es szint lefelé áttörésével a forint az euróval szemben Majd a vártnál kissé gyengébb amerikai GDP-adatra megbillent Nap végére azonban új másfél hónapos csúcsra ért, 293 körüli szinten A legfrissebb hírek szerint a görög kormányzat és a magánbefektetõi szektor közötti megállapodás a veszteséghárítás mértékérõl vasárnap estére megszülethet Ha ez így lesz, a hétfõi uniós csúcson már ez alapján egyeztethetnek a döntéshozók.

2012. január 27. 18:05 Megosztás "Világelső" volt januárban a forint Amennyiben tavaly év végéhez viszonyítunk, akkor az euróval szemben a forint mutatta a legnagyobb erõsödést a feltörekvõ piaci devizák közül a csaknem 7%-os szárnyalásával....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés