Előfizetői tartalom

Őrzi erejét a forint

Portfolio
Délelõtti piaci pletykák szerint nagy vonalakban megszületett a megállapodás a Görögországot hitelezõ magánbefektetõk képviselõi és a görög hatóságok között az adósságcserérõl, míg német és francia források szerint formálódik a megállapodás a hétvégi fiaskó után. A híráramlás jelentõsen erõsítette reggel óta az eurót a dollárral szemben és táplálta a részvénypiacok jó hangulatát. Ez a környezet a forintnak is jót tett, amely idei csúcsára erõsödött az euróval szemben, a jegyzések a 300-as szint alá buktak. Egy hónapja a legerõsebb forintról beszélhetünk.

2012. január 23. 20:13 Megosztás Tovább erősödött a forint Az esti, kevésbé likvid kereskedésben is megőrizte formáját a forint, így az euróval szembeni jegyzések jobbára 300 forint alatt maradtak, a svájci frank árfolyama pedig 248 forint alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés