Előfizetői tartalom

Kiderült, mi hajtja egyre feljebb a svájci frank árfolyamát

Portfolio
A felszín alatt fortyog az európai adósságválság, ezért a befektetők idén sem lehetnek túlságosan nyugodtak - vélekednek friss makrogazdasági naptárukban a CIB Bank elemzői. A bank szakértői egyúttal arra is figyelmeztetnek, hogy ezek a félelmek a biztonságos menedéknek számító devizáknak kedveznek, így tovább menetelhet a svájci frank.

A felszín alatt fortyogó európai adósságválság gyorsan ismét a figyelem középpontjába kerülhet, hisz a legtöbb szereplő számára világos, hogy átfogó, teljesen megnyugtató megoldást még nem találtak az EU vezetői a probléma megoldására. Sajnos a piaci félelmek a feltörekvő piaci eszközöknek árthatnak és a biztonságos menedéknek számító devizáknak kedvezhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés