Előfizetői tartalom

Keservesen, de végül összeszedte magát a forint

Portfolio
A kiváló nemzetközi befektetői hangulat ellenére a forint látványosan gyengült szerda délelőtt. Az euróval szembeni árfolyam gyorsan a 293-as szintig szaladt. A furcsa mozgás háttérben hazai fejlemények állhattak. A hazai fizetőeszköz csak délután kapott erőre, a pozitív amerikai nyitás nagyon kellett hozzá.Fontosabb részletek Az utolsó pillanatban megállapodtak a költségvetésrõl a tengerentúlon, ami látványos emelkedést indított el a világ tõzsdéin. A forint azonban délelõtt nem tudott profitálni ebbõl a kedvezõ hangulatból. A hazai fizetõeszköz negatív teljesítménye látványosan kilógott a régiós devizák közül. Hazai fejlemény állhatott a háttérben. A forint délután kapott erõre, miután hatalmas rali bontakozott ki az amerikai tõzsdéken.

2013. január 02. 17:47 Megosztás Megnyugodtunk a nap végére Az esti órákhoz közeledve megnyugodott a forint árfolyama, az euróval szembeni jegyzések stabilan 291 körül ingadoznak. A pozitív amerikai piacnyitás, valamint a vártnál jobb tengerentúli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés