Előfizetői tartalom

Kis gyengüléssel megúszta ma a forint

Portfolio
A reggeli stabil kezdés után a gyengülés felé mozdult a forint, amelyben a fokozottan borús nemzetközi befektetõi hangulat mellett a vasárnapi választások piaci értékítélete egyaránt szerepet játszhatott. Bár a még napokig nem lesz végleges adat arról, hogy összejött-e a kétharmad a Fidesznek, de amint már a választások elõtti piaci felméréseinkbõl kiderült: nem igazán örül ennek a kimenetnek a befektetõi közösség. Ma összességében nem mutatkoztak markáns piaci reakciók, ami azzal is összefüggött, hogy a két legvalószínûbb forgatókönyv (egyszerû többség, kétharmad) egyike fog ténylegesen megvalósulni, amelyre a piac már elõre felkészült.

2014. április 07. 17:38 Megosztás Kis gyengüléssel megúszta ma a forint A nemzetközi befektetõi hangulat ma fokozottan borongós volt a kelet-ukrajnai orosz "mozgólódás" miatt (épület elfoglalás, Donyeckben oroszbarát szakadárok kikiáltották a "független...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés