Előfizetői tartalom

Gyenge maradt estére a forint

Portfolio
Reggelig csak mérsékelt részvénypiaci hangulatromlást okozott az, hogy ma hajnalban a kínai miniszterelnök bejelentése szerint 7,5%-ra csökkentették az idei évi GDP-növekedési célt. Délelõtt azonban már egyre negatívabbá vált az európai részvény- és kötvénypiaci hangulat, ez pedig magyar okok mellett határozott forintgyengülést okozott.Fontosabb részletek 8 éve a legalacsonyabb szintre, 7,5%-ra mérsékelte a kínai kormány az idei évi GDP-növekedési célt A felülvizsgált eurózóna szolgáltatói beszerzési menedzser indexek jellemzõen kissé rosszabbak lettek az elõzetes adatoknál, ez is rontja a hangulatot A magyar kormány szerint 1-2 kötelezettségszegési eljárásban az EU elõbbre léphet, mivel nincs egyezség a felek között A Blackrock, mint nagy állampapírpiaci szereplõ óvatos nyilatkozatot tett a magyar eszközárak további erõsödése kapcsán Amint hétvégi cikkünkben jeleztük: több londoni elemzõház sem hisz a forint további (érdemi) erõsödésében A forint kilátásairól részletesen szó lesz a most csütörtöki Portfolio.hu konferencián.

2012. március 05. 21:21 Megosztás Nem tért magához a forint Az esti órákban nem mozdult meg lényegesen a forint árfolyama. Az euróval szembeni jegyzések a 292,50-es szint környékén ragadtak, miután a nemzetközi porondon sem túl rózsás a befektetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés