Előfizetői tartalom

300 alatt zárja a hónapot az euró

Portfolio
Nyolc egymást követõ kereskedési napi gyengülés után hétfőn határozott erõsödést produkált a forint az euróval szemben, ma pedig hullámzó volt a kereskedés a bankközi piacon. A jegyzések végig a 300-as szint körül billegtek, nap (és ezzel együtt a hónap) végére 300 alá bukott a jegyzés. Az MNB Növkedési Hitel Programja kezdetben hullámszerű forinterősödést váltott ki, de ez csak átmeneti volt. A délutáni amerikai makroadatok vegyesek lettek, de azok inkább csak a külföldi piacokat mozgatták meg.

2013. április 30. 17:44 Megosztás 300 alatt zárja a hónapot az euró A délutáni órákban viszonylagos nyugalom jellemezte a bankközi forintpiacot, mert míg külföldön nagyobb kilengések is voltak (pl. a dollár esett a főbb devizák között az euróval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés