Előfizetői tartalom

Miért bántják megint a forintot?

Portfolio
Hirtelen nagyot löktek a forinton szerda délután, majd ugyanilyen hirtelen el is kezdett visszakapaszkodni a magyar deviza. Ha azonban egy picit hosszabb távon nézzük, akkor az utóbbi egy hétben még így is majdnem két százalékot bukott a forint. Különösebb oka nem volt a heves mozgásnak, egyelőre a kereskedők is inkább csak találgatnak.

Szerda délután 317 közelébe gyengült a forint az euróval szemben, ami másfél havi mélypontot jelentett. Nem tartott sokáig az esés, hiszen néhány perc alatt 316 alá kapaszkodott vissza a magyar deviza. Az elmúlt napokban megszokottak voltak a heves mozgások a piacon, azonban éppen szerdára nyugodtak meg a kedélyek.Az igazán feltűnő az volt, hogy a forint ezúttal a lengyel zlotyval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés