Előfizetői tartalom

Gyorsan visszanyerte erejét a svájci frank

Portfolio
Kiválóan indult a csütörtöki kereskedés a nemzetközi piacokon, a frank méretesebb eséssel indította a napot, miután a befektetők egyre bizakodóbbá váltak a Merkel-Sarkozy találkozó után és a brüsszeli válságcsúcs déli indulása előtt. Délelőtt azonban fordult a hangulat és kezd alábbhagyni a befektetők lelkesedése.

11:56 Az elmúlt percekben ismét az 1,16-os szintekhez került közel a frank euróval szembeni kurzusa. Így tehát az alpesi deviza teljesen ledolgozta reggel elszenvedett méretesebb esését. A legutolsó görögországi mentőcsomagról szóló hírek is szerepet játszhattak a forduló hangulatban.Kapcsolódó cikkünk2011.07.21Bankadó helyett részleges csőd lehet a görög mentőcsomagban10:40...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés