Előfizetői tartalom

Elfáradt a forint, szárnyal a dollár Bernanke szavaira

Portfolio
Miután tegnap sikerült a 290-es szint alatt zárnia a forintnak az euróval szemben, ma további lendületet vett és délutánra hullámokban egészen 288-ig erõsödött az euróval szemben, ami új háromhavi csúcsot jelentett. Itt azonban elfogyott a lendület és Ben Bernanke Fed-elnök bszédének hatására gyengült. Közben általános dollárerõsödés indult arra a jegybankári jelzésre, hogy a következõ hónapokbeli kamatdöntõ üléseken a Fed az adatok függvényében elkezdheti leállítani a pénznyomdát.

2013. május 22. 19:00 Megosztás Elfáradt a forint, szárnyal a dollár Bernanke szavaira A napközben elért 288-as szinthez képest estére mérsékelten gyengült a forint az euróval szemben, hiszen a jegyzések 289,5 fölé emelkedtek. Amennyiben a napos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés