Előfizetői tartalom

Nincs érdemi javulás a forint piacán

Portfolio
Napok óta nem talál magára a forint, az euróval szemben 303 körül, a svájci frankkal szemben 248 körül mozog, közben viszont az eddig szenvedõ amerikai dollár több vezetõ devizával szemben erõsödésbe kezdett. Emiatt a dollár/forint jegyzések 220 fölé lendültek. Ma fontos makroadat nem jelenik meg, ami érdemi impulzust gyakorolhatna a dollárra, így feltehetõen folytatódik a készülõdés a befektetõk körében a jövõ heti Fed-döntésre, amely akár kulcsfontosságú bejelentést is hozhat.

2013. december 13. 19:48 Megosztás Alig mozdult a forint az esti órákban Nem tapasztalható érdemi javulás a hazai fizetőeszköz piacán a péntek esti órákban sem, az euró/forint kurzus 302, a dollár/forint jegyzések 220 közelében tartózkodnak, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés