Előfizetői tartalom

Estig is kitartott a forint szárnyalása

Portfolio
A rendkívül jó nemzetközi befektetõi légkör tegnap "csak" arra volt elég, hogy a forint a reggeli gyengülési hullámból gyorsan talpra álljon, ma viszont a kitartóan jó légkör mellett határozott erõsödést produkált és így 2,5 havi csúcsra ért az euróval szemben 293,5 körül, illetve 238 körül a svájci frankkal szemben. Ezzel megtört a december óta tartó trendszerû forintgyengülés is az euró ellenében. A dollárral szemben "csak" háromhetes csúcson áll a forint. Közben az állampapírok másodpiacán ma mérsékelt hozamcsökkenés következett be. Ma fontosabb makroadat sem külföldön, sem Magyarországon nem jelent meg, így elsõsorban hangulati alapú volt a kereskedés.

2013. május 08. 17:30 Megosztás Este is folytatódik a szárnyalás A kora esti órákban újabb forinterősödési hullám alakult ki, ahogy a vezető részvényindexek egyre csak felfelé menetelnek, egyre csak javul a kockázati étvágy. Az euró jkegyzései...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés