Előfizetői tartalom

Szép csendben kúszik felfelé Magyarország csődkockázata

Portfolio
Amíg a devizaárfolyamok szinte rezdülés nélküli állapotban vannak, addig a magyar CDS felár szép csendben kúszik felfelé, olyannyira, hogy a péntek esti érték a maga 380 bázispontjával az idei második legmagasabb szintet mutatta - írja napi piaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa.

EUR/HUF (277,50 - 278,50): Lassan egy hete 278 köré betonozódott be az EUR/HUF árfolyama, alig tapasztalható mozgás, bőven egy százalékon belül mozog (illetve áll egy helyben) a kurzus. A forint a mai reggelen, 279-ről indulva 278 felé vette az irányt az euróval szemben. Amíg a devizaárfolyamok szinte rezdülés nélküli állapotban vannak, addig a magyar CDS felár szép csendben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés