Előfizetői tartalom

Szerdán megverték a dollárt, de még a forint is gyengült

Portfolio
Két régiós hullámot követően mostanra határozottan gyengébb szintekre sodródott a forint. Szerdán is folytatódott ez az irány, amin az esti Fed-döntés sem változtatott érdemben. Eközben a dollár ma mélyrepülésbe kezdett a vártnál sokkal gyengébb amerikai GDP-adatot követően, ami csak estére állt meg (a jegybanki döntés hatására kissé korrigált a zöldhasú). Ez ugyanakkor azt jelentette ránk nézve, hogy miközben az euróval szemben gyengültünk, a dollárhoz képest közel egy százalékot tudtunk erősödni.

2015. április 29. 20:47 Megosztás Magához tért a dollár Az egész nap folyamán jelentős nyomás alatt volt az amerikai dollár a devizapiacon, de ez végül a Fed döntését követően alábbhagyott. Óriási fordulatról azért nem beszélhetünk, a jegybanki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés