Előfizetői tartalom

Szerény mozgással készült a forint a Fed-döntésre

Portfolio
A reggeli stabil kezdés után mérsékelt gyengülés bontakozott ki a forint piacán: az euróval szembeni jegyzések 282-rõl 283 közelébe emelkedtek vissza. Innen azonban újra erõsödés mutatkozott, ami nem meglepõ, hiszen közben a fõbb külföldi piacokon összességében továbbra is megmaradt a jó hangulat, sõt a német DAX-index közel 5 éves csúcsra ért. A befektetõk elsõsorban a ma esti amerikai jegybanki kamatdöntésre, illetve egy újabb monetáris élénkítõ program bejelentésére várnak. Addig elsõsorban hangulati alapú kereskedésre van kilátás.

2012. december 12. 17:38 Megosztás Szerény mozgással készült a forint a Fed-döntésre A továbbra is egyértelműen jó nemzetközi befektetői hangulatban a forint szerény mozgásokat produkált a mai napon az euróval szemben, a jegyzések egy egy egységnyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés