Előfizetői tartalom

Történelmi mélypontra esett a forint!

Portfolio
A kora délutáni órákban egyre borongósabbá vált a nemzetközi befektetői hangulat, amelyet csak fokozott a fél hármas vártnál gyengébb amerikai munkaerőpiaci adat. A részvénypiacok esésbe kapcsoltak, a romló hangulat pedig ismét a svájci frank és a dollár felé fordította a tőkét az euró helyett. A frank történelmi csúcsra, 1,19 közelébe erősödött az euróval szemben, és a forint is igencsak gyengélkedik, így az alpesi devizával szemben történelmi mélypontra esett 227 körül.

16:45 Kitartóan rendkívül erős szinteken mozog a svájci frank a nemzetközi piacokon, mivel a délután második felében sem kezdett el javulni az igen negatív nemzetközi befektetői hangulat. A frank az euróval szemben már közel két órája az 1,19-es szint alatt jár, az eddigi történelmi frankcsúcs 1,185 körül volt. Az amerikai részvényindexek közel 2%-os mínuszban járnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés