Előfizetői tartalom

Nap végi fordulat a forintpiacon

Portfolio
A déli órákban látott hullámszerû forintgyengülést délután újabb követte, így az euróval szembeni jegyzések felfelé eltávolodtak a 290-es szinttõl. Nap végén aztán fordult a hangulat külföldön, ami a forintra is jó hatással volt.Fontosabb részletek Nincs tervezett látogatása Magyarországra az IMF-nek április közepére, így szó sincs arról, hogy a hivatalos tárgyalások májusban elindulhatnának A hír mérsékelt forintgyengülést okozott Délután előbb romlott a nemzetközi hangulat, majd a javulás újra erősítette a forintot.

2012. március 21. 17:18 Megosztás Nap végi fordulat a forintpiacon Az amerikai részvénypiacokon fordulat látszik a kezdeti hangulatromlás után, az euró is az erõsödés felé fordult. Mindez elegendõ volt ahhoz, hogy a forint a napközben 1%-os gyengülést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés