Előfizetői tartalom

Ugrás előtt a forint?

Portfolio
Bár igen feszült továbbra is az orosz-ukrán, illetve az izraeli-palesztin viszony, de ez láthatóan nem különösebben izgatja a szélesebb értelemben vett piacokat, így technikai alapon akár határozott forinterősödés is kialakulhat az előttünk álló napokban. Közben a holnapra várt újabb MNB-kamatvágás továbbra is alááshatja a forint erejét.

Kapcsolódó cikkünk2014.07.21Ez már a harc utolsó fázisa leszA maláj gép kelet-ukrajnai lelövése kapcsán született hétvégi híráramlás (a szeparatisták követhették el oroszoktól kapott eszközökkel) további nyomást helyez az oroszokra, hogy határolódjanak el a szakadároktól, és növekedett az esélye, hogy például brit nyomásra további szankciókat is a nyakába kap Oroszország.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés