Előfizetői tartalom

Vészesen közelít a 300 forintos euró - Jelentős hozamemelkedés

Portfolio
A hétfői mérsékelt forintgyengülést ma enyhe további leértékelődés követte a vártnál jóval alacsonyabb magyar inflációs adat, illetve Matolcsy György jegybankelnök interjúja után. Az euróval szembeni jegyzések délután hirtelen ismét emelkedtek, kora este 299 körül járt a kereskedés, azaz másfél hónapos forintmélypont körüli szintről beszélhetünk. Közben az állampapírok másodpiacán múlt csütörtök óta látható hozamemelkedés trend ma újabb „lökést” kapott, jelentős további emelkedést láthattunk, így a 10 éves referenciahozamunk már ismét a 6% feletti tartományban jár.

2013. november 12. 19:25 Megosztás 299 forint felett az euró Az esti órákban tovább gyengült a forint, feltehetően az előző órákra is jellemző okok miatt. Jelenleg közel 299,3 forintot adnak a bankközi piacon egy euróért. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés