Előfizetői tartalom

Estére csúcsközelbe kapaszkodott a forint

Portfolio
Múlt csütörtök óta a 290-es szint közvetlen közelében mozgott a forint euróval szembeni árfolyama és ma délelõtt 289,5-nél új háromhavi csúcsra ért a magyar fizetőeszköz. Innen határozott irányváltás mutatkozott, de a délután második felében újra erőre kapott a forint, így estére újra csúcsközelbe kapaszkodott. Ebben lényeges szerepe lehetett annak, hogy a nemzetközi befektetõi hangulat továbbra is kifejezetten jó volt, erős volt a kockázati étvágy.

2013. május 21. 17:41 Megosztás Estére csúcsközelbe kapaszkodott a forint A délutáni forinterõsödés nyomán az euró jegyzései kora estére újra a 290-es szint alá buktak (289,7 körülig), azaz háromhavi csúcsközelben készül a pihenõre a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés