Előfizetői tartalom

Elképesztő forintszáguldás péntek reggel óta!

Portfolio
A múlt csütörtök délutáni és péntek reggeli rendkívül nagy forintgyengülés után, a magyar és a külföldi kormányok pénzügyi rendszert stabilizáló lépéseivel, a befektetői hangulat javulásával párhuzamosan hatalmas forinterősödés következett be. A forint teljesen ledolgozta a múlt hét második felében elszenvedett veszteségét, mivel ma reggel azon a szinten mozog az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben, ahol csütörtök délután "elpattant a húr".

Kapcsolódó cikkünk2008.10.13 07:25 Hirtelen fordulat - Ma kisüthet a nap a piacokoneurhufcomp A forint/euro jegyzések csütörtök délután - amikor az OTP bedőlésével kapcsolatos rémhír terjedni kezdett, illetve az állampapírpiac lényegében összeomlott - 252 körül mozogtak, majd estére 262-ig ugrottak, péntek reggel pedig 272 körül is járt a kurzus. Azóta több hullámban hatalmas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés