Előfizetői tartalom

Forint, állampapír, deviza - Hová tegyem a pénzem?

Portfolio
Hosszú idő után újra közel került az euró-forint árfolyam a 300-as szinthez. Közben a magyar állampapírokat úgy viszik, mint a cukrot. Milyen főbb hazai és külföldi okok állnak e mögött? Meddig folytatódhat még a kamatcsökkentés? Milyen hatással járhat a Magyar Nemzeti Bank új programja? Erősödhet-e még tovább a forint, vagy most érdemes eurót venni? Mindeközben nem mehetünk el szó nélkül a nemzetközi folyamatok mellett sem! Mire érdemes most figyelni a globális gazdaságban? Tényleg mindent be fog vetni az EKB? Mi lesz így az euróval? Milyen főbb devizakeresztek felé érdemes kacsintgatni? A két meghívott előadó segítségével ezeket a kérdéseket járjuk körül és természetesen ezúttal is lesz lehetőség kérdésekre. A rendezvény szponzora:

Előadóink: Bakos Ádám, kötvény üzletág vezető, Aegon Alapkezelő Fekete Zoltán, deviza üzletkötő, Erste Befektetési Zrt. Tervezett témáink: Honnan ez a forinterő? Miért veszik a magyar állampapírokat, mint a cukrot? Van ebben még fantázia? Mit művelhetnek az MNB akciói a forinttal és az állampapírokkal? Lesz 300 alatt az euró? Most aztán tényleg mindent bevet az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés