Előfizetői tartalom

Jelentősen erősödött a forint - Technikai elemzés

Portfolio
Adott némi új lendületet az árfolyamoknak, de összességében nem hozott különösebb meglepetést az új esztendő a devizapiacon. A dollár kisebb szünetekkel, de folytatja gyengülését, a volatilitás csökkenése azonban a lendület kifulladását vetíti előre, éppúgy, mint az elérhető közelségbe került 1.35 dolláros ellenállás. A forint piacán örömünkre szolgálhatott az új év, örvendezni azonban korai még, fontos trendeknek kell megtörniük, mielőtt messzemenőbb következtetést vonhatunk le.

EURUSD Némi oldalazás után az 1,35 dolláros ellenállás felé vette az irányt az EURUSD, ám egyre jobban szorongatják az euró mellett spekuláló vevőket az eladók, csökken az emelkedés üteme, ahogyan azt a kék +DI vonal visszaesése is mutatja. Lefelé az alsó, jelenleg 1,3331 dollárnál járó trend vonalát érdemes figyelni, melynek letörése egy emelkedő ék alakzatot tenne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés