Előfizetői tartalom

1,600 pont alatt a Nasdaq, folytatódik a zuhanás

Portfolio
Nem fordult meg tegnap sem a csökkenő trend az Egyesült Államokban, a piacon tovább tombolt a pesszimizmus. A Dow Jones csaknem 200 pontot esett, ami 2%-ot jelent, így záró értéke pont lett, a Nasdaq 2.1%-kal áll alacsonyabban, mint az előző kereskedési nap végén, így 1,578 ponton zárta a napot, míg az S&P 500 szintén 2%-kal mérséklődött, így 1,052 ponton zárt.

A pénteki 5%-os korrekció csak átmeneti volt a Sun Microsystems esetében, a társaság értéke ugyanis tegnap újabb 10%-ot esett, így 6 dollár közelében vannak a papírok, miután az elmúlt időszakban 5 felső vezető is elhagyta a céget mindenféle indok nélkül. Több mint 7%-ot zuhant az IBM, mely 76 dolláron fejezte be a kereskedést, amire legutoljára 1998 végén volt példa....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés