FONTOS Rendkívüli árváltozás jön a benzinkutakon
 
Előfizetői tartalom

1 mrd dolláros kibocsátás a Gazpromtól?

Portfolio
A United Financial Group elemzésében szereplő információk szerint a Gazprom menedzsmentje szeptember 26-án befektetői road showra indul az Egyesült Államokba, mely a társaság kötvény kibocsátását hivatott népszerűsíteni - tudósított a Reuters. (Az UFG mellesleg a Gazprom kisebbségi részvényese.) A Gazprom első számú vezetője, Alexei Miller egy augusztusi nyilatkozatában közölte, hogy a társaság 750 m dolláros kötvény kibocsátást tervez az Egyesült Államokban októberben, melyet még idén egy 400 millió dolláros követne.

A Gazprom utolsó nemzetközi kibocsátása idén áprilisban volt egy 400 millió eurós kötvényprogram keretében. A befektetési bank elemzésében szereplő információk szerint, a Gazprom pénzügyi vezetése akkor kíván részvény finanszírozáshoz nyúlni, amikor a társaság kapitalizációja több mint megduplázódva eléri az 50 mrd USD-t. A társaság fundamentális megítélésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés