Előfizetői tartalom

HM-tender: tiltakozik az Ikarus

Portfolio
Mint az várható volt erőteljes érzelmi hullámok követték a Honvédelmi Minisztérium gépjármű beszerzési tenderének eredményhirdetését tegnap. Mint az már hónapokkal ezelőtt ismert volt az Ikarus Holding érdeklődést mutatott a közúti járművek és terepjárók beszállítása terén. A tegnapi eredményhirdetést követően, melyen kiderült, hogy a Rába lett a terepjárók és az Iveco a közúti járművek beszállítója, az Ikarus Holding határozott tiltakozásának adott hangot, s néhány meglehetősen szokatlan ötletet is felvetett.

A Magyar Hírlap tudósítása szerint a HM nem kipróbált járművek beszállítására köt keretszerződést és ráadásul nem is a legkedvezőbb ajánlatokat választotta ki nyertesként. Az Ikarus Holding állítása szerint a nem legkedvezőbb ajánlat elfogadása révén a HM 30-50 mrd Ft-tal többet fordít majd a gépjárművek beszerzésére. Az Ikarus Holding fentiek tükrében - közbeszerzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés