Előfizetői tartalom

Ismét limittel zuhant a legforgalmasabb részvény

Portfolio
Az atípusos tüdőgyulladás mellett a vezető exportőrök negatív kilátásai együttesen indokolnak eladói nyomás az újabb 20 éves mélypontokra süllyedő japán benchmarkok számára. A Nikkei 225 1.2%-os gyengülés után 7,608 ponton fejezte be a kereskedést, míg a tõzsde elsõ szekciójának valamennyi részvényét tartalmazó Topix 1.1%-kal 773 pontig csúszott lefelé. A Távol-Kelet más régióit vegyes elmozdulás jellemezte.

A vezetõ exportõrök közül a Vaio computerek gyártója és a Playstation kifejlesztője, a Sony a legforgalmasabb részvényként a pénteki 13.4%-os zuhanás után újabb 16%-kal értékelődött le, miután első negyedéves eredménye 36%-kal lett alacsonyabb az elemzői konszenzushoz képest, profit warningja pedig a korábban prognosztizált éves profitot felére csökkentette. Az autógyártók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés