Előfizetői tartalom

Rába: valami megmozdult... (3.)

Portfolio
Az első határozottan pozitív ÉS számszerűsíthető jel a Rába ez év első felében végrehajtott részleges menedzsment váltását követően a mai napon megérkezett. A társaság hosszú ideig helyét kereső alkatrész üzletága megkötötte első új jelentős beszállítói szerződését egy brit társasággal, mely 2004-ben 1 mrd Ft árbevétel többletet eredményezhet, s ezzel biztosíthatja a hosszabb ideje veszteséges Alkatrész divízió nyereséges üzemelését. A részvényárfolyam az elsődleges piaci reakcióban 25 Ft-ot emelkedett.

A most bejelentett üzletben kifejezetten pozitívan értékelhető, hogy meglehetősen gyors kapcsolatépítés áll a háttérben. A próba szállítások 2003 tavaszán kezdődtek és fél év alatt preferált beszállítói státuszt tudott elérni a győri vállalat. Megítélésünk szerint a legtöbb piaci szereplő a Rábával kapcsolatban elsősorban a cég piaci pozícióinak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés