Előfizetői tartalom

MOL: 200 Ft-os napon belüli emelkedés - éles fordulat az eladási hullám után

Portfolio
A tegnapi 2.9%-os árfolyam csökkenés után, mellyel a MOL a piaci korrekciót vezette, ma ismét komoly vételi érdeklődés jelentkezett. Üzletkötőktől származó információink szerint egy jelentős külföldi ügyfélkörrel rendelkező brókercég áll a vevői oldalon (tegnap nem volt koncentrált az eladói oldal; a "ki adja a MOL-t?" kérdésünkre a "szinte mindenki" válasz érkezett.)

Az elmúlt napokban a MOL befektetői megítélését megváltoztató jelentősebb hír nem került piacra. A MOL jelentősebb emelkedése 6,800 Ft-os szintről 7,200 Ft-ig azt követően következett be, hogy az ÁÉB több jelentős árfolyamértékű átkötést hajtott végre a piacon, mely természetszerűen megmozgatta minden piaci szereplő fantáziáját. MOLReal-time árfolyamInformációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés