Előfizetői tartalom

Biztonság fagyi-árban : Béreljen széfet nyaralása idejére!

Portfolio
Ugye Önnek is megfordul a fejében, vajon lakása változatlan állapotban várja-e nyaralás után? Esetleg legféltettebb értékeit igyekszik elrejteni, elinduláskor vissza-visszanéz, ki látja a hatalmas csomagokkal... Sok kellemetlen pillanatot spórolhatunk, ha tájékozottak vagyunk, egy hazánkban kevésbé elterjedt banki szolgáltatásról, a széfbérlésről. A "széf" szó hallatára legtöbben rettentő drága szolgáltatásra asszociálnak, pedig a nyugalmat akár párszáz forintért is megválthatjuk és egész éves fenntartása sem minősül luxusnak.

De hogyan...?. Bár Magyarországot még korántsem jellemzi a svájci bankkultúra, azért hazánkban is számtalan lehetőség kínálkozna értékeink biztonságba helyezésére. A legtöbb páncélterem csak ránk vár, nem mondható ugyanis, hogy dugig lennének, éppen a tájékozatlanság miatt. A páncélszekrény korántsem csak a fővárosiak kiváltsága, akad ugyanis bank, mely országszerte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés