Előfizetői tartalom

Friderikusz nem szól többé "szabadon"

Portfolio
Friderikusz Sándor bejelentette az MTV vezetőinek, hogy nem hajlandó folytatni a Szólás szabadsága című műsorát. Az ismert televíziós személyiség azt követően jutott erre az elhatározásra a Népszabadság információi szerint, hogy a vezetőség ígérete ellenére nem indíthatta be új, naponta jelentkező, fél órás nemzetközi politikai magazinját.

Hivatalosan a pénzhiánnyal magyarázta az MTV vezetése az új sorozat elindításának elmaradását, ugyanakkor a tervezett változásokból állítólag csak Friderikusz új műsora maradt ki. Mint emlékezetes Friderikusz újkori karrierje az MTV-nél a több évtizede műsoron lévő Hét című magazin megszüntetésével vált lehetővé, egy modernebb, dinamikus politikai-közéleti műsor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés