Előfizetői tartalom

3 m Ft-os bírság a Concorde Alapkezelőnek: a Brau ügy

Portfolio
A PSZÁF szerint a Concorde Befektetési Alapkezelő Részvénytársaság a Concorde 2000 Nyíltvégű Befektetési Alap és a Concorde Részvény Befektetési Alap vonatkozásában megsértette a befektetési jegyek folyamatos forgalmazására, ezen belül a forgalmazás felfüggesztésére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. Az Alapkezelőt a befektetési jegyek folyamatos forgalmazására vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése okán 3 m Ft bírság megfizetésére kötelezte a felügyelet.

Az Alapkezelő a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének 2004. szeptember 9. napján bejelentette, hogy a Concorde 2000 Nyíltvégű Befektetési Alapra és a Concorde Részvény Befektetési Alapra kibocsátott befektetési jegyek folyamatos forgalmazását felfüggesztette. Az Alapkezelő a nevezett befektetési jegyek forgalmazásának felfüggesztését 2004. szeptember 24. napjáig tartotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés