A román kocsmákból is kitiltják a cigit

2016. március 7. 20:05    
nyomtatás
 
A környező országoknál jóval később, de Romániában is életbe lép a szórakozóhelyeken a dohányzási tilalom - írja a Napi.hu.


A portál információi szerint Romániában március 16-án lép hatályba a dohányzásellenes törvény.

A romániai népesség körülbelül negyede él a káros szenvedéllyel, az öt millió dohányos pedig évente 13-14 milliárd lejt költ cigarettára. A piacot három multinacionális vállalat, a Philip Morris, a British American Tobacco és a Japan Tobacco International uralja - ők egyelőre nem tudták megbecsülni, hogyan fogja befolyásolni a bevételeiket a márciusban életbelépő dohányzási tilalom - írja a Napi.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium