Előfizetői tartalom

Mi köze van a szexuális felvilágosításnak a mennyiségi lazításhoz?

Portfolio
"A szex egy olyan hárombetűs szó, ami ritkán fordult még elő befektetési ajánlókban" - kezdi augusztusi befektetési értékelőjét Bill Gross, a Janus Capital veterán vagyonkezelője, aki tényleg minden eszközzel próbálja befektetőinek torkán lenyomni, hogy az alapjának gyengélkedő teljesítményéért valójában nem ő a felelős. Gross a szexuális felvilágosítás és az alsóneműk témájától fordul el hirtelen a mennyiségi lazítás és az alacsony kötvénypiaci hozamok felé.

Bill Gross, legendás amerikai befektető, akit "kötvénykirály" becenévvel is illetnek, a szexuális felvilágosítás témájával kezdi augusztusi befektetési ajánlóját. A veterán befektető elmeséli, hogy 14 éves korában az édesanyja megpróbálta elmagyarázni neki, hogy is születik egy kisbaba, a felvilágosítást pedig azzal kezdte, hogy megkérdezte a fiatal Grosstól, honnan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés