Előfizetői tartalom

Andy Vajnával betelt a pohár: lecsap a sajtóra az MKB

Portfolio
Az elmúlt hónapokban számos, az MKB Bank ügyfeleiről szóló információ jelent meg a sajtóban. Mivel a bank természetesen nem nevezi meg konkrétan friss közleményében az Andy Vajna hitelével, a Mammut vagy éppen az Aréna Pláza tartozásával kapcsolatos híreket és találgatásokat, csak feltételezhető, hogy leginkább ezek vágták ki a biztosítékot a társaság vezetésénél. Mostantól kemény fellépést ígér az MKB a "sorozatos banktitoksértés" ellen.

Az MKB az alábbi közleményt adta ki szerdán délben, kiemelések tőlünk: "Az MKB Bank, mint a hazai bankrendszer felelősségteljes szereplője, aggodalommal figyeli azt a káros tendenciát, hogy a médiában egyre gyakrabban jelennek meg olyan írások, beszámolók és hírek, amelyek nyilvánvalóan banktitkot sértenek. Az ilyen esetekben gyakran nem csupán az ügyfelek törvényileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés