Előfizetői tartalom

Bánják a magyar cégek, hogy nem fordítottak nagyobb figyelmet a finanszírozásra

Portfolio
Minden ötödik magyar kkv-vezető változtatna valamit, ha visszamehetne a múltba. A CIB kutatásából kiderül, hogy ha tehetnék, a cégvezetők jobban foglalkoznának a pályázati források kihasználásával, a beruházásokkal, a technológiai fejlesztésekkel és a banki finanszírozási lehetőségek igénybevételével. Ez utóbbiban nyújtanak támogatást a banki kapcsolattartók, akik a napi pénzügyek intézése mellett, minden élethelyzetben segítenek a vállalkozásoknak eldönteni, hogy például érdemes-e belevágni egy beruházásba, és ha igen, akkor milyen feltételekkel.

A magyar közép- és kisvállalkozók vezetőinek közel egynegyede fejlesztene pályázati pénzekből, ha visszamehetne a múltba. A CIB egy korábbi kutatásából kiderül, ehhez elsősorban arra lett volna szükség, hogy a vállalatvezetők jobban tájékozódjanak, milyen jellegű pályázatok elérhetőek a számukra. Vannak ugyanis, akik még nem is hallottak arról, hogy egyáltalán igénybe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés