Előfizetői tartalom

Devizahitelek: kedden és pénteken jön a két fontos törvény

Portfolio
Az Igazságügyi Minisztérium - külföldi példákból is merítve - fogyasztóvédelmi szempontok alapján állapít meg szigorúbb feltételeket a fogyasztói hitelekre a fair bankokról szóló törvényjavaslatban, amelyet 2014. november 11-én terjeszt a Parlament elé a fogyasztói hitelek adósainak védelmében született kormányzati intézkedések következő lépéseként - olvasható az Igazságügyi Minisztérium közleményében.

A fair bankokról szóló törvényjavaslat november 11-én, kedden, azaz holnap jelenik meg - közölte a minisztérium. Emellettárhatóan 2014. november 14-én kerül a Parlament elé a szintén az Igazságügyi Minisztérium által kidolgozott forintosításról szóló törvényjavaslat is, amelynek beterjesztésére a kormány és a Magyar Bankszövetség között létrejött megállapodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés