Előfizetői tartalom

Itt a lista: ezek a bankok és takarékok teljes biztonságban vannak

Portfolio
Bankká alakulás miatt kimaradt a takarékok biztonságos integrációjából az a négy bank, amelynél az MNB betétfelvételi korlátozásokat léptetett ma életbe. A hírekben szereplő Tokaj és Vidéke már nem önálló takarék, hanem a bajban lévő ÉRB bank része. Mutatjuk, melyek azok a bankok és takarékok, amelyeknél a betétesek kettős védelem alatt állnak.

A Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete tagjainak betétesei kettős védelmet élveznek: az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) "szokásos", 100 ezer eurónyi összegig terjedő védelme mellett a 2014 decemberében létrejött garanciaközösség egyetemleges felelősségvállalással és közös Tőkefedezeti Alappal rendelkezik. Az integrációhoz tartozó takarékokat ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés