Még egy bréking: a magyar Raiffeisen is vezérigazgatót vált

2017. január 11. 11:34  english version   
nyomtatás
 
Zolnai György, a Budapest Bank eddigi első embere lesz a Raiffeisen Bank Zrt. új vezérigazgatója - közölte az osztrák tulajdonú bank. A kinevezéshez a felügyelő szervek jóváhagyása szükséges, Heinz Wiedner 2017. május 1-ével távozik.

Nem véletlen tehát, és nem (kizárólag) a Budapest Bank közelgő állami értékesítéséhez kapcsolódik Zolnai György távozása a Budapest Banktól:
2017.01.11 10:36 Bréking: távozik a Budapest Bank vezére
Zolnai Györggyel készült mai villáminterjúnk itt olvasható:
2017.01.11 11:45 Mi lesz a BB-vel? Villáminterjú az év eddigi legnagyobb banki igazolásával

Kereskedés Raiffeisen-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Zolnai György (51) lesz a Raiffeisen Bank Zrt. új vezérigazgatója. Kinevezésének véglegesítéséhez a felügyelőbizottság, és a magyarországi felügyeleti szervek jóváhagyása is szükséges. Miután vezető bankárként sokéves hazai és külföldi tapasztalatot szerzett, Zolnai György jelenleg a Budapest Bank vezérigazgatója. A Raiffeisen Bank Zrt. jelenlegi vezérigazgatója, Heinz Wiedner (63) hat év után, 2017. május 1-én távozik.

Köszönöm Heinz Wiednernek azt a kiváló vezetői teljesítményt, melyet turbulens időkben nyújtott, és a legjobbakat kívánom Zolnai Györgynek új pozíciójában. Biztos vagyok benne, hogy sikerrel folytatja azt az utat, mely számos nehéz év után újra nyereségessé tette a Raiffeisen Bank Magyarországot
- mondta Karl Sevelda, a Raiffeisen Bank International vezérigazgatója.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 

Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírÁllásajánlatok
Marketing munkatárs
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium