FONTOS Hivatalos, a románok már jobban élnek a magyaroknál
 
Előfizetői tartalom

Megint lecsapott az MNB: 5,6 milliós bírság két hitelintézetnek

Portfolio
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma közzétett határozatában összesen 5,6 millió forintra bírságolta a Pannonhalma és Vidéke, valamint a Bak és Vidéke Takarékszövetkezeteket. A hitelintézeteknek jegybanki kötelezés alapján legkésőbb 2015. május 31-ig meg kell szüntetniük az általuk elkövetett pénzforgalmi jogszabálysértéseket - írja az MNB közleményében.

Az MNB határozatban megállapította, hogy a Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet megsértette a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló törvény a mikrovállalkozásnak minősülő ügyfelek díj- és költségmentes, valamint a fogyasztónak és mikrovállalkozásnak minősülő ügyfelek egyértelmű és pontos tájékoztatását érintő rendelkezéseit. Megsértette továbbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés