Mészáros Lőrincék az FHB-ban

2017. április 21. 15:10  english version   
nyomtatás
 
Az Allianz Hungária Biztosító gyakorlatilag ki, Mészáros Lőrinc érdekeltsége beszállt az FHB Jelzálogbankba - derül ki a BÉT-en közzétett közleményből.

A bankszektort érintő legfontosabb kérdésekről is szó lesz a Portfolio Hitelezés konferenciáján. Ne maradjon le róla!Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó KZF Vagyonkezelő Kft. megvásárolta az Allianz Hungáriától az FHB Jelzálogbank 5,96 százalékos részesedését.

A KZF Vagyonkezelő 6 462 005 darab 100 forint névértékű részvényt vásárolt.

A Konzum Nyrt. közleményéből kiderül, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég 46,8 százalékban tulajdonosa a Konzum Befektetési Alapkezelő által kezelt a KONZUM PE Magántőkealapnak, amely 100 százalékos tulajdonában áll a KZF Vagyonkezelő.

Nem sokkal a bejelentés után 7,5 százalékot emelkedett a bank árfolyama, de már 10 százalék felett is jártak a papírok.

Mészáros Lőrincék az FHB-ban


Mészáros Lőrincék az FHB-ban


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium